Hur kontrollerar jag status för min beställning?
Du kan enkelt kontrollera din orderstatus när som helst. Vi skickar även ett e-postmeddelande till dig så snart din order är klar och redo att granskas.
Så här kontrollerar du din order
- Logga in på ditt konto.
- Klicka på Order i sidomenyn.
- Se din lista över ordrar och deras aktuella status.
- Tryck på en specifik order för att se ytterligare detaljer.
Statusdetaljer
Utkast: Endast synliga för dig. Du kan lägga till fler bilder och ladda upp dem när som helst.
Pågår: Bilderna bearbetas enligt din valda mall.
Kvalitetskontroll pågår: Vårt team för kvalitetskontroll granskar ordern för att säkerställa att bilderna stämmer överens med dina instruktioner. (*Endast tillgängligt för PLUS. Läs mer )
Granska: Bearbetningen är klar och dina bilder är redo att granskas. Redigerade bilder kan kontrolleras direkt i mobilappen.
Slutförd: Bilderna är redo att laddas ner eller publiceras direkt på din valda plattform.
Obs: Med standardlagring sparas godkända beställningar i systemet i 30 dagar. Du kan när som helst uppgradera till obegränsad lagring.
Du kan enkelt kontrollera din orderstatus när som helst. Vi skickar även ett e-postmeddelande till dig så snart din order är klar och redo att granskas.
Så här kontrollerar du din order
- Logga in på ditt konto.
- Klicka på Order i menyn.
- Se din lista över ordrar och deras aktuella status.
- Tryck på en specifik order för att se ytterligare detaljer.
Statusdetaljer
Utkast: Endast synliga för dig. Du kan lägga till fler bilder och ladda upp dem när som helst.
Pågår: Bilderna bearbetas enligt din valda mall.
Kvalitetskontroll pågår: Vårt team för kvalitetskontroll granskar ordern för att säkerställa att bilderna stämmer överens med dina instruktioner. (*Endast tillgängligt för PLUS. Läs mer )
Granska: Bearbetningen är klar och dina bilder är redo att granskas. Redigerade bilder kan kontrolleras direkt i mobilappen.
Slutförd: Bilderna är redo att laddas ner eller publiceras direkt på din valda plattform.
Obs: Med standardlagring sparas godkända beställningar i systemet i 30 dagar. Du kan när som helst uppgradera till obegränsad lagring.
