Hur kontrollerar jag mina tidigare beställningar?
Du hittar dina tidigare beställningar under flikarna Beställningar och Arkiv, beroende på status.
Alla slutförda beställningar sparas i ditt Arkiv, medan beställningar som är utkast, pågående, under kvalitetskontroll eller granskning listas under Aktiva beställningar.
Som standard lagrar vi dina filer i 30 dagar, men du kan när som helst uppgradera till Utökad lagring – 12 månader eller Obegränsad lagring.
- Logga in på ditt konto.
- Klicka på Aktiva beställningar eller Arkiv i sidomenyn.
- Klicka på beställningen för att se bilder och ytterligare information.
Från vyn för enskilda beställningar kan du jämföra original och redigerade bilder, se bilder var för sig, ladda ner eller publicera dem.

Du hittar dina tidigare beställningar under flikarna Beställningar och Arkiv, beroende på status.
Alla slutförda beställningar sparas i ditt Arkiv, medan beställningar med status utkast, Pågående, Kvalitetskontroll pågår eller Granskning listas under Aktiva beställningar.
Som standard lagrar vi dina filer i 30 dagar, men du kan när som helst uppgradera till Utökad lagring – 12 månader eller Obegränsad lagring.
- Logga in på ditt konto.
- Tryck på Beställningar i navigeringsmenyn.
- Klicka på beställningen för att se bilder och ytterligare information.

Från skärmen med beställningsdetaljer kan du jämföra original och redigerade bilder, se bilder enskilt eller publicera dem.
