Hei, hvordan kan vi hjelpe?

🔍
Vanlige emner:
**Ofte stilte spørsmål**
Finner du ikke svaret du leter etter? Ta kontakt med oss.

Hvordan se tidligere bestillinger?

Du kan enkelt få tilgang til tidligere bestillinger direkte fra appen. Som standard lagres filene dine i 30 dager, men du kan når som helst oppgradere til ubegrenset lagring.

Slik gjør du det:
  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Trykk på Bestillinger (Orders) i navigasjonsmenyen nederst.
  3. Listen over bestillingene dine vises.
  4. Trykk på en bestilling for å se originale og redigerte bilder fra ordren.


Fra detaljvisningen av en bestilling kan du sammenligne originalbilder og redigerte bilder, se hvert bilde enkeltvis, og publisere dem.

You can access your previous orders from the app.
By default, we store your files for 30 days, but you can upgrade to unlimited storage at any time.

Log in to your account.
Tap Orders in the bottom navigation.
Your list of orders will be displayed.
To view originals and edited images from an order, tap on the order.


From the detailed order screen, you can compare originals and edits, view images individually, and publish them.